04.03.2021

Diyanet Vakfı Bingöl Şubesi 1.200 Öğrenciye Giyim Malzemesi Dağıttı

Türkiye Diyanet Vakfı Bingöl Şubesi kardeş il olarak belirlenen İzmir ve Sakarya Müftülüklerinden gelen Bot, Mont, Atkı, Bere, Eldiven ve Çoraplardan oluşan 7 bin parça Giyim malzemesi Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte belirlenen 40 köy okulundaki Bin 200 İhtiyaç sahibi öğrenciye ulaştırıldı.

2021 Yılı Bingöl İli Kardeşlik yılı olarak belirlenmesi münasebetiyle Bingöl Valiliği himayesinde Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 40 Köy okulunda belirlenen 1.200 ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtımları gerçekleştirildi.

Yardım malzemelerini ilimizdeki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmaya vesile olan İzmir ve Sakarya İl Müftülüklerine, hayırsever vatandaşlara ve organizasyonda emeği geçen gönüllü ve görevlilere teşekkürlerini bildiren İl Müftümüz Ahmet SÜZEN, elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi kişileri imkanlar ölçüsünde gözetmeye devam edeceğiz dedi.