26.02.2021

HASTALARA, “MANEVİ DANIŞMANLIK VE REHBERLİK HİZMETİ”

Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın işbirliğiyle hastanelerde açılan ‘Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Birimi’, İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Uzmanı Yusuf Alataş’ın göreve başlamasıyla birlikte hastanemizde faaliyetlerine başladı. Birim, manevi destek talep eden hasta, hasta yakını ve hastane personeline hizmet verecek.

Başhekimimiz Uzm. Dr. Ramazan Gengörü’yü ziyaret eden Bingöl İl Müftüsü Ahmet Süzen, Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Birimi’nin açılışının hayırlı olması temennisinde bulundu. Güngörüye teşekkür eden İl Müftüsü Ahmet Süzen Söz konusu hizmetin etkin, verimli ve usulüne uygun bir şekilde sunulabilmesi amacıyla yapılan bu protokolün daha çok etkin olması için işbirliği içerisinde Bu hizmete devam edileceği kaydedildi ve bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.