29.12.2020

Göreve Yeni Başlayan İlçe Müftülerimize Staj Eğitimi

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından münhal bulunan İlçe Müftülüklerine  sınav sonucu ve tercih işlemlerinin ardından yapılan atamalar ile 6 İlçe Müftülüğümüze yeni  İlçe Müftülerimiz atanarak  görevlerine başladılar. Göreve başlayan yeni İlçe Müftülerimize yönelik Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından kendi görev yerlerine bağlı  İl Müftülüklerinde  3 ay sürecek olan Hizmet içi Staj Eğitimi Semineri 28 Aralık 2020 tarihinde başladı.

Seminer İl Müftümüz Ahmet SÜZEN'in refakatinde göreve yeni başlayan Genç İlçe Müftüsü Mahsum HAMZAOĞLU, Solhan İlçe Müftüsü Eyüphan TOPRAK, Yedisu İlçe Müftüsü Muhammmed KOÇYİĞİT, Yayladere İlçe Müftüsü Hediyetullah OĞUZ, Adaklı İlçe Müftüsü Seyhun SARP ve Kiğı İlçe Müftüsü Ömer Faruk ULUTAŞ hocalarımızn katılımyla devam etti.