02.12.2022

Bir Kurum Olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Konferansı

İl Müftümüz Mustafa Topal Bingöl Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde okuyan Öğrencilere ‘’Bir Kurum Olarak Diyanet İşleri Başkanlığı’’ konulu konferans verdi.

Konferansa İslami İlimler Fakültesi Dekanı, Dekan Yardımcıları, Öğretim Görevlileri ve Öğrenciler katıldılar.

İl Müftümüz Mustafa Topal kuruluşundan bugüne Başkanlığımızın Din Hizmetlerinin yanı sıra Yurt içinde ve Yurt dışında başkanlığımızın gerçekleştirdiği dini, sosyal,eğitim ve hac-umre faaliyetleri ile birlikte çalışma alanlarını ve toplum üzerindeki etkinliğine değinerek; yapılan çalışmaların çok önemsenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Konferansın sonunda İslami İlimler Fakültesi öğrenci ve öğretmenleri İl Müftüsü Topal’a teşekkürlerini ifade ettiler.