12.09.2022

''Yazımda Kardeşlik Var'' Eğitim Kampı Düzenlendi.

İl Müftülüğümüz tarafından Ilıcalar İbn-i Mesud Kuran Kursunda 12-14 yaş arası erkek ve kızlara yönelik “Yazımda Kardeşlik Var İl Eğitim Kampı” düzenlendi.

Erkekler için 22-26.08.2022 tarihleri arasında Güveçli Köyü Şeyh Ahmet Kuran Kursunda, kızlar için ise 29.8.2022-02.09.2022 tarihleri arasında Ilıcalar Kız Kuran Kursunda düzenlenen kampa 12 erkek ve 15 kız toplam 27 öğrenci katıldı.

Kampa katılan gençlere manevi danışmanlar tarafından dini ve ahlaki değerler eğitimi verildi. Kültürel, sosyal ve sportif aktivitelerle gençlerin birbiriyle kaynaşmaları sağlandı.

İl Müftümüz  Mustafa Topal ve İl Müftü Yardımcısı Yunus Bolluk gençleri kampta ziyaret ederek gençlere doyurucu bir sohbet gerçekleştirdiler. “Her bir gencimizi önemsiyoruz ve bu açıdan gerçekleştirilen bu etkinlik oldukça değerlidir.” diyen İl Müftümüz Mustafa Topal “Bu etkinlik kapsamında gençliğinizin en güzel çağını verimli bir şekilde geçirdiniz. Her birinizi bu vesileyle tebrik ediyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Bu tür güzel aktiviteler, sağlıklı bir şekilde gelişmenize katkı sağlayacak ve zihinlerinizde güzel bir iz bırakacaktır. Bu etkinlik sayesinde edindiğiniz kazanımların sosyal ilişkiler, dini değerleri özümseme bakımından da hayatınızda olumlu yansımaları olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.