19.08.2022

Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı Gerçekleşti.

İl Müftülüğümüz tarafından Bingöl Üniversitesi Rcep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde Yaz Kuran Kursları kapanış prgramı gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa, İl Müftümüz Mustafa Topal, MEB Arge Daire Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Müftü Yardımcısı, öğrenci-öğretmen ve veliler katıldı.

Programda  konuşan İl Müftümüz Mustafa Topal “Çocuklarımızın Kur'an eğitimini doğru bir şekilde almasında Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın yaz kursları hem tecrübesi hem de sahada uzman personeli ile bir sembol haline gelmiştir.

Çocuklarımız kurslarımızda Kur'an eğitimi almanın yanında pedagojik açıdan uzman görevlilerimiz tarafından duygusal ve bilişsel açıdan da desteklenmektedirler."dedi.

Daha sonra Kur’an Kursu öğrencileri arasında yapılan "Hadis Ezberleme Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere Müftülüğmüzce çeşitli hediyeler takdim edildi.

Program İl Müftülüğümüz  tarafından yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi.