01.07.2022

Yaz Kuran Kursları Coşku ile Başladı

İl Müftümüz Mustafa Topal ve Müftülük personeli Medine camiinde Yaz Kur'an Kursu açılış programına katıldılar.

Düzenlenen programda konuşan İl Müftümüz Mustafa Topal “Diyanet İşleri Başkanlığımız, İl ve İlçe Müftülüklerimiz olarak her yıl yaz aylarında evlatlarımızın bir taraftan Kur’an-ı Kerim öğrenmesi, diğer taraftan da dini ve ahlaki bilgilerle donanması ve manevi değerleri kazanması için yaz Kur’an kursları gerçekleştiriyoruz. Bu yaz Kur’an kurslarımız 4-22 yaş aralığındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi kapsıyor. İlimiz genelindeki bütün camilerimizde ve Kur’an kurslarımızda yaz kursları düzenliyoruz, bu vesileyle yaz Kur’an kurslarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu yaz kurslarında görev alan bütün hocalarımıza başarılar diliyorum. Yaz Kur’an kurslarımızda hizmet verdiğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar diliyorum. Ailelerine de çocuklarını bizlere emanet ettikleri için teşekkür ediyorum dedi.

Program İl Müftümüzün  çocuklara çikolata ikramı ile sona erdi.