23.03.2022

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR:

İlçe Müftülüğümüz koordinesinde 18.03.2022 tarihinde Merkez Camiinde yapılan sabah namazı buluşmasında İlçe Kaymakamız Yusuf KAPTANOĞLU, İlçe Müftümüz Mahsum HAMZAOĞLU, Belediye Başkanı,İlçe Emniyet Müdürü,İlçe Jandarma Alay Komutanı, İlçe Gençlik Spor Müdürü ve Kurum Amirlerinin katılımıyla icra edilmiştir.

Programda sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Namazdan sonra İlçe Müftümüz Mahsum HAMZAOĞLU tarafından “Gençliğin önemi ve islam alimlerinin hayatlarından kesitler “ anlatıldı. Daha sonra katılım sağlayan cami cemaatine çorba ikramı yapılıp kurum amirleri ile birlikte kahvaltı yapıldı. Programın sonunda ise Merkez Cami İmam-hatibi Yaşar ÖZER tarafından cemaat tarafından okunan hatimlerin duası yapılıp kapanış duası ile programımız sonlandırıldı.