17.09.2020

EMEKLİ OLAN HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR PLAKETİ...

Diyanet İşleri Başkanlığımızda otuz yılı aşkın süredir hizmet etmiş ve kendi istekleri ile emekliliğe ayrılan Yeni Mahalle Camii İmam-Hatibi Mehmet ÇİÇEK, Kırık Köyü Osmanan Mezrası Camii İmam-Hatibi Abdurrahman TURĞUT ve Müftülüğümüzde Hizmetli kadrosunda yıllarca emek veren Nazım BİNGÖL hocalarımıza İlçe Müftüsü Muharrem Dutar tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. İlçe Müftüsü yaptığı konuşmada; "Değerli Hocam
Diyanet İşleri Başkanlığımızda otuz yılı aşkın yapmış olduğunuz samimi ve değerli Din hizmetlerinden, Solhan İlçe Müftülüğündeki gayret ve çalışmalarınızdan dolayı şahsım ve kurumum adına can-ı gönülden teşekkür eder, Cenab-ı Hak'tan yaptığınız çalışmaların kabulünü diler, ayrıca bundan sonraki emeklilik hayatınızda ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlık, sıhhat ve huzur dolu güzel günler geçirmenizi temenni ederim." diyerek kendilerinden helallik istedi.