23.06.2022

Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı.

Hac ibadetini yerine getirmek üzere Bingöl’den yola çıkan hacı adayları, İlimiz Müftülüğü önünden dualarla Kutsal topraklara uğurlandı.

Başkanlığımızın 2022 Yılı Hac Organizasyonu ile kutsal topraklara giden 61 kişilik hacı adayı için düzenlenen programa İl Müftümüz Mustafa Topal, Müftülük çalışanları, din görevlileri ile beraber hacı adayları ve yakınları katıldı.

Kur’an-ı Kerim, tekbir, telbiye ve ilahilerin okunduğu uğurlama programında konuşan İl Müftümüz Topal, ‘’ Mukaddes topraklara Rahmanın misafirleri olarak yola çıkıyorsunuz. Rabbim salimen gidip gelebilmeyi nasip eylesin. Haccınız şimdiden mebrur olsun inşallah. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için, İlimiz için ve bütün islam alemi için dua etmeyi unutmayalım."dedi.

İl Müftümüz Mustafa Topal’ın yaptığı duanın ardından yakınları ile helalleşerek vedalaşan hacı adayları, kutsal topraklara gitmek üzere otobüslerle Elazığ Havalimanına doğru yolu çıktı.