06.06.2022

Kadim Oyunlar Şenliği Düzenlendi

İlmiz Merkezindeki bütün 4-6 yaş kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında  Kent Park meydanında ‘’Kadim Oyunlar Şenliği’’ düzenlendi. Programa İl Müftümüz Mustafa Tapol, Müftü Yardımcıları, Daire Çalışanları, Din Görevlileri, Kuran Kursu Öğretici ve Öğrencileri ile veliler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını İl Müftümüz  Mustafa Topal yaptı. İl Müftümüz Mustafa Topal yavrularını ilim yuvası 4-6 yaş Kur'an kurslarına gönderen ailelere, Kur'an kursu hocalarına, programa emeği geçen müftülük çalışanlarına, din görevlilerine teşekkür etti.

Miniklerin doyasıya eğlendikleri program hocalar eşliğinde kültürümüzü yansıtan ve eskimeyen oyunlar ile öğrencilere yapılan ikramın ardından sona erdi.