01.06.2022

2022 Yılı Hac Eğitim Semineri Yapıldı

İl müftülüğümüz tarafından 2022 yılında hacca gidecek olan hacı adaylarına Müftülük konferans salonunda ‘’Hac Eğitim Semineri ‘’ düzenlendi.

Kutsal topraklara gidecek olan hacıların hac ibadetlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmelerini sağlamak amacıyla seminer düzenlendi.

Seminerde konuşan İl Müftümüz Mustafa Topal “Hac ibadeti, gücü yetenler ve maddi durumu musait olanlar için yapılması istenen bir ibadettir. Hac hem maddi hem de mali bir ibadettir. İnşallah hac ibadetini yerine getirdikten sonra hayatımızda bir takım değişiklikler yapmamız gerekecektir. Bu değişiklikler ile salih ameller, hayır ve hasenatlar ile Rabbimizin rızasını kazanmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” dedi.

Üç gün sürecek olan Seminere İl Müftü yardımcıları, hacca gidecek olan din görevlileri ve hacı adayları katıldı.