26.10.2018

T.C.

BİNGÖL VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı   : 29176760-900.03-   3226                                                                             24./10/2018

Konu: Münhal Kadro İlanı.

BİNGÖL İL MÜFTÜLÜĞÜ

İlimiz ve İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan aşağıda Sınıfı, Unvanı,  Derecesi, Sayısı ve Yeri yazılı kadrolara Sözlü ve Uygulama Sınavıyla naklen veya açıktan  Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Hizmetli ataması yapılacaktır.

Muharrem GENÇ

İl Müftüsü

Sınava katılmak isteyen adayların;

A – Genel Şartlar:
1-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48/A maddesindeki şartları taşımaları ile birlikte, Diyanet İşleri Başkanlığının Sınav Yönetmeliği ile Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde öngörülen şartlardan;
a- Halen Bingöl İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapanların İl içi nakillerinde altı aylık hizmet sürelerini tamamlamış olmak,
b- İl dışında nakil talebinde bulunanların, görevli olduğu İl’ de iki yıllık hizmet sürelerini tamamlamış olmak,
c-  Adaylığı kalkmış olmak,
d-  Kendi istekleri üzerine unvan değişikliği ile başka göreve atananlar, atandıkları yerde bu unvanla iki yıl çalışmadıkça yerinden önceki unvan veya görev yerine atanma talebinde bulunamazlar.
2.   Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni için başvuru yapmak isteyenlerin bir dilekçe ve bilgisayar sertifikası sureti ile 23/10/2018-06/11/2018 tarihleri arasında İl Müftülüğü münhal kadroları için İlimiz Müftülüğüne, şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonraki başvurular ve postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
3.    Sınav 08/11/2018 Salı günü saat: 10:00 da Bingöl İl Müftülüğünde yapılacaktır.
4.    Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni münhal kadrosu için yapılacak uygulamalı sınavından 70 ve üzeri puan alanlar sözlü mülakata katılacaklardır.
5.    İl dışından başvuracak adaylar dilekçelerine hizmet cetveli ekleyeceklerdir.
6.    Adaylar yalnızca bir Müftülükteki münhal kadroya başvurabilecektir.

B – Özel Şartlar:

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Olarak Atanabilmek İçin;
1-    En az lise ve dengi okul mezunu olmak,
2-    Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak,
3-  Milli Eğitim Bakanlığından onaylı bilgisayar işletmenlik sertifikasına sahip olmak.

Hizmetli Olarak Atanabilmek İçin;

1    En az Lise ve Dengi okul mezunu olmak,
2    Halen Başkanlık teşkilatında veya kamu kurum ve kuruluşlarında 657 S.D.M.Kanuna tabi bir görevde çalışıyor olmak.

Sıra No

SINIFI