18.08.2020

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ HİZMET ARACINA KAVUŞTU.

İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karlıova Şubesi'nin hizmet verimliliğini arttırmak amacıyla İlçe Müftülüğü için hizmet aracı alındı.

Hizmet aracı bulunmayan ilçe müftülüğümüzün bir hizmet aracına kavuşması için büyük çaba gösteren ilçe müftümüz İsa DEMİRKAYNAK, satın alınan araca binip test sürüşü yaptıktan sonra aracın anahtarını Müftülük personeli Abdulmuttalip ÇEÇEN'e teslim etti. İlçemizin din görevlileri, ilçe müftülükleri ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın katkılarıyla ilçe müftülüğümüze  Renault marka Fluence 2014 model hizmet aracı satın alındı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan ilçe müftümüz: "hizmet aracı bulunmayan ilçe müftülüğümüz ve vakıf şubemizin hizmet verimliliğini artırmak için bir hizmet aracına ihtiyaç söz konusuydu. Din görevlilerimizle beraber İlçe Müftülüğümüze bir hizmet aracını kazandırmak için uzun bir süre çaba içerisine girdik. Gerek ilçe din görevlilerimiz gerek ilçe müftülüklerimiz, Belediye başkanımız ve Türkiye Diyanet Vakfımızın katkılarıyla hamdolsun bugün ilçe müftülüğümüze bir hizmet aracını kazandırmanın sevincini yaşamaktayız. Bu vesileyle başta din görevlilerimiz, Çayırova İlçe Müftümüz Yusuf BİNGÖL ve TDV yetkilileri olmak üzere katkıda bulunan bütün hayırseverlere teşekkür ediyor, kazasız belasız bir şekilde hayırlı hizmetlerde kullanılmasını niyaz ediyorum"  dedi.