23.12.2021

İL MÜFTÜMÜZDEN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Kısa bir süre önce İlimiz Müftülüğüne atanan sayın Mustafa TOPAL, 22/12/2021 tarihinde ilçe müftülüğümüze bir ziyaret gerçekleştirdi. Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde yapılan Aralık ayı mutat toplantımıza katılan il müftümüz, din hizmetleri ve eğitimi perspektifi hakkında personelimize önemli tavsiyelerde bulundu.  İlçe müftümüz Mahsum Hamzaoğlu’ndan ilçenin genel durumu ve ilçede yürütülen din hizmetleri hakkında bilgiler aldı. 4-6 yaş Kur’an Kursu, Mevlana  Hafızlık Kız Kur’an Kursu ve Kardeşler Erkek Yatılı Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. İlçe müftümüz Mahsum Hamzaoğlu, müftülüğümüze gerçekleştirdiği nazik ziyaretlerinden dolayı il müftüsü sayın Mustafa TOPAL’a teşekkür ederek  Hadis-i Şerif'in yer aldığı bir tablo hediye etti.